Γράφουν οι : Θοδωρής Παυλίδης (Go Founders) και Νίκος Νίτσας (Κουλτούρας Διάλογοι)

Είχαμε την Τύχη να μιλήσουμε με τον Ησαΐα Ματιάμπα, στα πλαίσια μια έκτακτης συνεντεύξεως για το προμοτάρισμα της εμφάνισης του την Πέμπτη 6/7/2023 στο LOUNGE-CAFE YARD.

Με την Πρώτη καλημέρα, καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ήρεμο άνθρωπο, που αγαπά την μουσική, το τραγούδι, την υποκριτική.
Έναν πιστό υπηρέτη της τέχνης θα μπορούσε να πεί κάποιος.
Έναν αφοσιωμένο οικογενειάρχη, που λατρεύει την ηρεμία του χωριού του και που κάποια μέρα θα εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτό. Είναι κάτι που απο όσα μας είπε, θα συμβεί, όταν ο κύκλος του στα καλλιτεχνικά δρώμενα κλείσει η όταν δεν θα έχει κάτι άλλο να προσφέρει.
Και μέχρι να συμβεί αυτό, ο ίδιος επιλέγει να πορεύεται στον χώρο, με περισσή υπευθυνότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια συναισθημάτων, λειτουργώντας συνειδητοποιημένα σε κάθε μορφή έκφρασης όσων έχει μέσα του.
Δήλωσε το ίδιο παθιασμένος με το Θέατρο όσο με την Μουσική, και θα ξαναέρθει στην Πόλη μας ως Ηθοποιός, στην Παράσταση ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8/2023 στο Θέατρο Λόφου (αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός).
Πέφτει με τα μούτρα σε ότι αγαπά και αυτό που αγαπά είναι η Τέχνη και δεν φοβάται να το πεί.
Δεν φοβάται επίσης τα βαθιά άγνωστα νερά. Του αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα και ιδέες. Προσπαθεί να εξελιχθεί κάθε μέρα κάθε στιγμή κάθε λεπτό. Διαβάζει γράφει παίζει.  Ζεί μέσα από την επαφή του με την Τέχνη, και για αυτό παραμένει στον χώρο κοντά 25 χρόνια.
Σέ ένα του ταξίδι στο άγνωστο λοιπόν, βρέθηκε  στην πόλη μας για μία εμφάνιση με μια κιθάρα στην πλάτη και μόνον.
Όπως μας είπε  για αυτόν είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά κι όμορφο να τραγουδάς σε κοινό μόνο με κιθάρα και unplugged.
 Είναι κάτι ξεκινά δύσκολα αλλά στην πορεία γίνεται υπέροχο, γιατί όταν βρεθεί η επαφή του μουσικού-τραγουδιστή με το κοινό, τότε όλα γίνονται μαγικά….
Και Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης τα κατάφερε.
Μας κέρδισε με την απλότητα, την ευθύτητα , την ευαίσθητα ειλικρινή καλλιτεχνική του ματιά .
Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε
Καλή συνέχεια Ησαΐα σε ότι κι αν κάνεις

10 Ιουλίου, 2023

Written by:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X