Ο Δήμος Παιονίας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στις 21 Ιουνίου 2024, άνοιξε τις πύλες του το Κολυμβητήριο Ευρωπού το οποίο προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που ήρθαν να απολαύσουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το εξαιρετικό περιβάλλον του. Το Κολυμβητήριο Ευρωπού εντυπωσίασε με τις άρτιες συνθήκες υγιεινής και τον φιλόξενο χώρο του, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει άνεση και ασφάλεια για όλους. Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας την αδημονία της τοπικής κοινωνίας για τη νέα αρχή αυτής της αθλητικής υποδομής.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου επισκέφτηκε ο Παλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού το Κολυμβητήριο το οποίο επέλεξαν για την προπόνησή του. Οι αθλητές του συλλόγου εκμεταλλεύτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις για να προετοιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους, προσφέροντας ένα θέαμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμος Παιονίας δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει και να προάγει τον αθλητισμό, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους να συμμετέχουν και να απολαμβάνουν τις ευεργετικές του ιδιότητες. Με το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου Ευρωπού, έγινε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντας στους πολίτες μια σύγχρονη και ασφαλή αθλητική εγκατάσταση.

Το Κολυμβητήριο Ευρωπού «Γεώργιος Γίτσος» θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11:00 το πρωί έως στις 20:00 το βράδυ.

25 Ιουνίου, 2024

Written by:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X